Uudised / Juuli 2014

Lauluväljakule suunduvat bussiliiklust on laulupeo ajaks tihendatud - vaata järgi, milliste bussidega saab lauluväljakule

2.07.2014 Trüki

Laulupidu_TLT liiklusmuudatused_tuli3Seoses Tallinnas toimuva XXVI laulu- ja XIX tantsupeoga tihendatakse Lauluväljakule viivat bussiliiklust, et peost osavõtjad ning vaatajad-kuulujad jõuaksid võimalikult kiiresti ja mugavalt peopaika, ütles Tallinna Linnatranspordi AS-i juhatuse esimees Enno Tamm.

Lasnamäed kesklinnaga ühendaval 51. liinil Viru keskus - Priisle  asendatakse kõik normaalpikkusega bussid liigendbussidega ning pannakse käima eribussiliin järgmiselt:

•  4., 5. ja 6. juulil asendatakse 51. liinil Viru keskus - Priisle kõik normaalpikkusega bussid liigendbussidega v.t. ka liinigraafikut.

•  Pühapäeval, 6. juulil kell 12-14 hakkab sõitjaid teenindama lisaks eribussiliin nr 70 marsruudil Hobujaama (kauplus Tallinn) – Lauluväljak. Buss sõidab mööda Pirita teed Lauluväljaku peatusse ja sealt tagasi. Liinil töötab neli liigendbussi intervalliga 8 minutit ning viimane buss väljub Lauluväljaku peatusest kesklinna suunas kell 14.21.

Tallinna Lauluväljakule sõidavad kesklinnast lisaks eribussiliinile nr 70 veel järgmised bussid:

Mööda Pirita teed
   •  Bussid nr. 1A, 5, 8, 34A, 38
   •  Peatus Lauluväljak
   •  Sissepääs Lauluväljakule
Mere väravate kaudu

Mööda Narva maanteed (pööravad Russalka juurest Lasnamäele)
   •  Bussid nr. 19, 29, 35, 44, 51, 60, 63
   •  Peatus Oru - sissepääs Lauluväljakule Oru